Perheyritys,
josta jää hyvä maku

A&S Ravintolat on suomalainen yksityinen perheyritys, joka on toiminut Helsingissä vuodesta 1994 alkaen. Omistajat ovat Anne ja Sakari Tainio, joiden etukirjaimista A&S Ravintolat on saanut nimensä.

A&S Ravintoloihin kuuluvat kahdeksan ravintolaa Helsingin keskustassa;
Saaristo Klippanilla, Saari Sirpalesaaressa, Savotta Senaatintorilla, Saslik Ullanlinnassa, Saaga Bulevardilla, Santpauli, SameSame & Saint Chihuahua Punavuoressa.

A&S Ravintoloiden historia voidaan katsoa alkaneeksi vuonna 1972, jolloin Timo T. Kaukonen perusti Helsinkiin venäläisen ravintola Saslikin. Saslik siirtyi nykyisten omistajien, Anne ja Sakari Tainion, omistukseen vuonna 1994. Kesällä 2000 A&S perheeseen tuli mukaan merellinen kesäravintola Saari ja huhtikuussa 2002 ravintola Bulevardia (est. 1938). Bulevardian huippuhetket olivat valitettavasti ohitse ja sen vuoksi ravintola muutettiin alkuvuodesta 2004 Lappiravintola Saagaksi. Marraskuussa 2005 Senaatintorin laidalle Aleksanterinkadulle perustettiin juurevasti suomalainen ravintola Savotta. (Vuoden 2007 alussa Tervasaaressa sijaitseva ravintola Tervasaaren Aitta siirtyi A&S Ravintoloiden omistukseen ja Ravintola Savuna toiminut ravintola sulki liki 15-vuotisen taipaleensa jälkeen ovensa joulukuussa 2021, koska Helsingin kaupunki möi kohteen). Vappuna 2010 avautui Ravintola Saaristo Klippanilla, skandinaavisine herkkuineen. Vuonna 2017 liittyi joukkoomme ravintola La Maison ja vuonna 2020 avattiin huikea Aasian-mix keittiön tähti SameSame-but different myöskin Tehtaankadulla, numerossa 25! Viimeisimpinä valloituksina Tehtaankadulle SameSamen naapuriin avattiin 2023 pieni ja pippurinen Saint Chihuahua, joka tuo parhaat palat Latinalaisen Amerikan keittiöstä ja 14.3. avautui La Maisonin tilalle uusi ja uljas Santpauli, joka tarjoilee Stadin snygeimmät schnitzelit ”Rööperbahnilla”.

A&S Ravintolat kartalla PDF>>

Y-tunnus

Y-tunnus on 0930206-4

A&S Ravintolat on kotimainen perheyritys, jonka virallinen toiminimi on

A&S Fam Oy ja markkinointi- & aputoiminimi A&S Ravintolat.

 

A&S Ravintolat
Tehtaankatu 3 / postiosoite
Neitsytpolku 12 / käyntiosoite
00140 Helsinki

Myyntipalvelu: 09 7425 5505.

Verkkolaskut

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

 

1. Verkkolaskut

A&S Fam Oy, 0930206-4

 

Verkkolaskuosoite: 003709302064

 

Operaattori: Maventa (003721291126)

 

Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

 

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

 

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun 

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

 

Sähköpostilaskun osoite: 09302064@scan.netvisor.fi

 

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä tai välilyöntejä liitteiden nimeämiseen.

 

 

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

 

A&S Fam Oy

09302064

PL 100 80020

Kollektor Scan

 

  • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
  • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
  • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.

 

Edut

CityShoppari-kortti/sovellus 2023

Etukortti/-sovellus on esitettävä ravintolassa ennen tilauksen tekemistä.

Ravintola Saslikissa –20 % à la carte -annoksista ja juomista max. 4 henkilölle
Etu ei voimassa 1.–31.12.2023 eikä juhlapyhinä. Etu ei koske tiettyjä erityisannoksia (kuten kaviaaria, ostereita, karhua jne.)
Tarkemmat aukiolotiedot näet kotisivuiltamme.

Lisätietoa CityShoppari-kortista>>
Saslikin online >>

Finnair Plus

Finnair Plus -jäsenenä voit lunastaa Finnair Plus –pisteilläsi tai pisteiden ja rahan yhdistelmällä palkintoseteleitä Finnair plus-palvelusta, jotka käyvät maksuvälineenä A&S Ravintoloissa.

Lunasta Finnair Plus-palkintosetelisi tästä>>
Pöytävaraustiedustelu A&S Ravintoloihin tästä>>

Ravintola Nili ja Himo

Matkallasi Rovaniemelle – Lappi ja Aasia kohtaavat Rovaniemen ytimessä

 

Nilissä yhdistyy Lapin ainutlaatuinen tunnelma ja puhtaista kotimaisista raaka-aineista luodut makuelämykset. Tarjoamme myös loistavat puitteet ryhmille sekä yksityistilaisuuksiin. Nili valittiin Rovaniemen Parhaaksi Ravintolaksi 2017.

Lue lisää Nilin tarjonnasta osoitteessa: www.nili.fi

 

Ravintola Nili
Valtakatu 20
96200 Rovaniemi
Puh. 0400 369 669
restaurant@nili.fi

 

HIMOssa pääset makumatkalle napapiiriltä aasialaisen ruokakujan monipuolisten makujen vilskeeseen, josta löytyy helpotusta niin sushin himoon kuin nuudelinälkään!

 

Lue lisää HIMOn tarjonnasta osoitteessa: www.ravintolahimo.fi

 

Ravintola HIMO
Valtakatu 23
96200 Rovaniemi
Puh. 040 508 8282
myynti@ravintolahimo.fi

Oiva

A&S Ravintoloiden Oiva-tulokset

 

Oiva on järjestelmä, jossa elintarvikevalvonnan tulokset tuodaan kuluttajien tietoon. Oivaa koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Oiva-raportteja julkistetaan sitä mukaa, kun kuntien elintarvikevalvojat tekevät tarkastuksia. Lisää tietoa Oivasta: Oivahymy.fi

 

Oivassa arvioidaan hymynaamoin yrityksen elintarviketurvallisuutta, kuten elintarvikehygieniaa ja tuoteturvallisuutta. Parhaimman hymyn saamiseen edellytetään lain noudattamista. Aina, kun Oiva hymyilee, elintarviketurvallisuus on kuluttajan kannalta yrityksessä hyvää.

 

Oiva hymyilee leveää hymyään 🙂

 

Saariston Oiva-raportti >>

Saagan Oiva-raportti >>

Savotan Oiva-raportti >>

Saslikin Oiva-raportti >>

Saaren Oiva-raportti >>

 

LOGO_PLATINUM_STANDING_BLACK_FI_1080x952_427345